Atelierul de producție de la Teatrul Tineretului, CJ îl vrea reabilitat

0

În 2017, Consiliul Județean Neamț a solicitat includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public și Social a obiectivului de investiții Reabilitare, consolidare, reparații și amenajări interioare la clădirea Atelier de producție- Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț.

În vederea realizării acestui proiect de către CNI, consilierii județeni au decis, în ședința de vineri, 26 iulie, să aprobe predarea acestui amplasament către Ministerul  Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).

S-a aprobat  și asigurarea finanțării din bugetul județului Neamț a cheltuielilor pentru servicii și lucrări (lucrări  de amenajare teren, lucrări exterioare  și împrejmuire, racordurile la utilități-energie electrică, apă, canal,gaz, studii, echipamente, și dotări). Valoarea se ridică, potrivit devizului , la 63.563 lei, cu tva inclus.

De altfel, județul Neamț (prin CJ) se obligă ca, după predarea amplasamentului și a obiectivului de investiții realizat, să mențină destinația acestuia și să îi întrețină pentru o periodă de minim 15 ani.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate