Atelierul de producție de la Teatrul Tineretului, CJ îl vrea reabilitat

În 2017, Consiliul Județean Neamț a solicitat includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public și Social a obiectivului de investiții Reabilitare, consolidare, reparații și amenajări interioare la clădirea Atelier de producție- Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț.

În vederea realizării acestui proiect de către CNI, consilierii județeni au decis, în ședința de vineri, 26 iulie, să aprobe predarea acestui amplasament către Ministerul  Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).

S-a aprobat  și asigurarea finanțării din bugetul județului Neamț a cheltuielilor pentru servicii și lucrări (lucrări  de amenajare teren, lucrări exterioare  și împrejmuire, racordurile la utilități-energie electrică, apă, canal,gaz, studii, echipamente, și dotări). Valoarea se ridică, potrivit devizului , la 63.563 lei, cu tva inclus.

De altfel, județul Neamț (prin CJ) se obligă ca, după predarea amplasamentului și a obiectivului de investiții realizat, să mențină destinația acestuia și să îi întrețină pentru o periodă de minim 15 ani.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate