Cititorii ne atrag atentia

3

Va rog sa faceti publice aceste poze impreuna cu informatia, pozele sunt facute ieri de mine personal, va puteti convinge daca mergeti pe drumul de langa lacul Batca Doamnei, cel putin la capatul digului (intrarea in poligon) exista pe marginea apei SUTE de saci plini de gunoaie, aruncati de curand in lac .
Trebuie trase semnale de alarma, ne umplem padurile din jurul orasului de gunoaie care nu se descompun la prima ploaie, ci o sa ramana zeci de ani pe acolo.

De turistii care vin prin zona si vad padurile pline de saci galbeni menajeri nu mai zic nimic…. e o rusine pentru tot orasul, in afara de impactul pe care il are cu mediul inconjurator.
Numai ieri 11.09.2011 la o plimbare prin zona Batca Doamnei am gasit gunoaiele acestea in zonele:
– capatul digului batca doamnei, la drumul spre poligon,
exact pe marginea digului sunt sute de saci galbeni,
– drumul spre Batca Doamnei, aproape de ponton, pe partea
stanga, aruncati si asezati strategic in padure alti zeci de saci
galbeni cu gunoaie
– la varsarea paraului Batca Doamnei la baza dealului unde
se afla cetatea Petrodava, ascunsi dupa o movila, alti saci
galbeni
– in drum spre Agarcia, aruncati la nimereala (din masina)
in padure alti saci galbeni

Art.Cititor

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Ionut spune

    Pungile se pare ca sunt adunate de pe o singura proprietate,.pot fi identificat faptasul dupa verificarea gunoaielor, si asa cum se face in alte tari, sa primeasca amenzi de la 1.000- 1.000.000 lei in functie de deranjul facut. Primaria si consiliul local ar trebui sa verifice si sa sanctioneze astfel de lucruri. A fi nesimtit e la indemana tuturor, insa doar decenta e scumpa. Taxati nesimtirea, oamenii sunt principalii aparatori ai mediului, trebuie sa protejeze mediu,sa atentioneze politia locala,sa intreprinda verificari cind vad astfel de actiuni.

  2. Tely spune

    Simbata avind timp liber si pasiunea pescuitului am iesit cu undita pe balta sub barajul de la Reconstructia si mai aval pe malul sting al Bistritei, partea spre Valeni si cred ca m-am lecuit de a mai merge in aceasta zona.E greu de descris in cuvinte ce imagini ofera imprejurimile din cauza gunoaielor de tot felul.Cred ca o mare vina o au si gospodarii din zona care arunca pe malul Bistritei tot felul de deseuri incit zona este foarte poluata, si as spune chiar ca este un dezastru ecologic, greu de controlat.As avea rugamintea catre organele ce poarta raspunderea in acest domeniu, sa dispuna luarea unor masuri de diminuare a efectului dezastruos in care se afla aceste zone.

  3. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    În urmă cu câteva săptămâni, am semnalat şi eu aceste porcării „ecologiste”, iar dl. Robert Iosub a avut amabilitatea să publice şi câteva fotografii care însoţeau textul sesizării. Era pe vremea alegerilor parţiale din colegiul 6. Trebuie să aveţi curajul asumării, sub proprie semnătură, a oricăror mişelii produse de cei vinovaţi, pentru că dumneavoastră sunteţi un cetăţean responsabil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate