A fost reluat traficul rutier pe raza localității Crăcăoani

0

ACTUALIZARE, ora 13:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează circulația rutieră pe DN15C Piatra Neamț – Târgu Neamț s-a reluat, pe un fir alternativ. Traficul fusese oprit total pe raza localității Crăcăoani, după ce un tir (care a intrat pe drumul național de pe o arteră secundară) a rămas imobilizat pe carosabil, blocând ambele sensuri de deplasare.

Un TIR încărcat cu lemne a rămas blocat pe carosabil, la intrarea de pe un drum secundar. Circulația se desfășoară dirijat de Poliție, timp în care se lucrează pentru transbordarea încărcăturii și degajarea totală a carosabilului.”, transmite DRDP Iași.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează  că, începând cu ora 12:30, pe DN15C ( Piatra-Neamț – Târgu Neamț) pe raza localității Crăcăoani, județul Neamț, este blocată circulația rutieră.

Un tir (care a intrat pe drumul național de pe o arteră secundară) a rămas imobilizat pe carosabil, blocând ambele sensuri de deplasare.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate