A fost reluat traficul rutier pe raza localității Crăcăoani

ACTUALIZARE, ora 13:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează circulația rutieră pe DN15C Piatra Neamț – Târgu Neamț s-a reluat, pe un fir alternativ. Traficul fusese oprit total pe raza localității Crăcăoani, după ce un tir (care a intrat pe drumul național de pe o arteră secundară) a rămas imobilizat pe carosabil, blocând ambele sensuri de deplasare.

Un TIR încărcat cu lemne a rămas blocat pe carosabil, la intrarea de pe un drum secundar. Circulația se desfășoară dirijat de Poliție, timp în care se lucrează pentru transbordarea încărcăturii și degajarea totală a carosabilului.”, transmite DRDP Iași.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează  că, începând cu ora 12:30, pe DN15C ( Piatra-Neamț – Târgu Neamț) pe raza localității Crăcăoani, județul Neamț, este blocată circulația rutieră.

Un tir (care a intrat pe drumul național de pe o arteră secundară) a rămas imobilizat pe carosabil, blocând ambele sensuri de deplasare.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate