Se dorește trecerea cinematografului ,,Mon Amour” în adminstrarea Primăriei Piatra-Neamț

0

Primarul Dragoș Chitic și domnul Victor Purice au discutat astăzi, 18 februarie, despre preluarea în administrare, de către Primăria Piatra-Neamț, a cinematografului ,,Mon Amour”.
RADEF, regia națională care deține cinematograful, este într-o situație financiară dificilă, aflându-se în insolvență și existând riscul de a intra în faliment. Cinema ,,Mon Amour”, fostul cinematograf Dacia-Panoramic, reprezintă un simbol al orașului, salvat datorită eforturilor domnului Victor Purice, cetățean de onoare al orașului Piatra-Neamț.

sursa foto: Dragoș Chitic


În calitatea mea de primar al orașului îmi doresc preluarea cinematografului de către municipalitatea pietreană și voi face toate demersurile legale în acest sens. Dacă reușim să-l preluăm în adminstrarea primăriei, putem să-l întreținem și să-l modernizăm, inclusiv prin fonduri europene. Cinema ,,Mon Amour” trebuie să funcționeze în continuare și să rămână cinematograful de suflet al pietrenilor. ”, a precizat primarul Dragoș Chitic pe pagina sa de socializare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate