Palmares bogat de activități la Școala Dochia

0

Scopul activităților extrașcolare este acela de a dezvolta diverse aptitudini speciale și, de asemenea, de a antrena colectivele de elevi în activități cât mai variate și bogate.

Directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Dochia, Asavinei Georgeta, a trecut în revistă doar câteva dintre activitățile socio-culturale, la care a participat împreună cu elevii săi:

  • Proiectul „DĂRUIRE”- desfășurat în cadrul Centrului de Ajutor Pentru Viață, Casa cu Povești Pentru Iubirea de Copii- director, Mihaela Tureschi.

Gestul nostru a pornit din dorința unanimă de a ajuta. Un prezent care ne-a învățat ce este BUNĂTATEA! ”, menționează directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Dochia, Asavinei Georgeta.

  • A doua activitate, desfășurată tot în cadrul Școlii Dochia, a fost susținută de către lucrătorii din cadrul Jandarmeriei Neamț, echipaj condus de domnul maior Uncrop Constantin, în cadrul proiectului Erasmus+ K229-063160.

Momentele respective au reprezentat adevărate lecții de informare a elevilor cu privire la consecințele juridice ale unor comportamente antisociale.

Alese mulțumiri celor două instituții. Toate cele menționate au fost realizate la inițiativa copiilor din școală, aceștia fiind într-o permanentă schimbare, fiind pregătiți să înțeleagă și să accepte provocările vieții, fiind ei înșiși factori ai schimbărilor viitoare.”, a conchis doamna director Asavinei Georgeta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate