Cine s-ar fi gândit că moartea îl va urmări peste hotare, la muncă, fiindu-i judecător și călău? Un nemțean a decedat la doar 38 de ani (APEL UMANITAR)

0

La fel ca milioane de alți români, Ionel a vrut ceva mai bun de la viață iar pentru acest lucru a făcut sacrificiul pe care mulți îl facem, a plecat la muncă peste hotare. Cine s-ar fi gândit că la numai 38 de ani firul vieții se va încheia atât de abrupt…și totuși iată, s-a întâmplat.

Originar din Târgu Neamț, Ionel lucra în domeniul silvic împreună cu mai mulți conaționali, în regiunea Santo Tomé, Lourenzá, din nord-vestul Spaniei. Colegii săi au fost cei care i-au descoperit trupul neînsuflețit duminică, 25 februarie.

Potrivit surselor noastre, aceștia ar fi încercat în repetate rânduri să îl contacteze pe Ionel fără niciun rezultat. Îngrijorați, au mers să vadă ce se întâmplă cu el însă în momentul în care au ajuns la locul unde era cazat au avut parte de o descoperire tulburătoare. Ionel murise deja, în patul său, în camera în care era cazat. Au fost alertate autoritățile însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic.

Potrivit presei spaniole, la prima vedere, oamenilor legii nu li s-a părut nimic suspect, neexistând urme vizibile de violență pe corpul românului. Autopsia va stabili în cele din urmă cauza decesului.

Din spusele familiei, Ionel nu era în evidență cu afecțiuni medicale, însă inima sa a cedat în timpul somnului.

Din cauza distanței, costurile repatrierii sunt destul de mari, iar familia nu își permite să îl aducă acasă și să îi ofere o înmormântare creștinească. Una dintre surorile lui Ionel a cerut ajutorul oamenilor cu suflet bun, pe rețelele de socializare. Oricine poate ajuta, găsește detaliile necesare în postarea de mai jos:

Detalii AICI, AICI și AICI.

Condoleanțe familiei îndurerate. Cumplit moment…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate