Cine-a pus carciuma-n drum ….sa ne explice si noua cum s-a obtinut autorizatia

5

carciuma-in-dum

La capatul scarilor ce urca din parc spre Biserica lui Stefan cel Mare pietrenii se impiedica intr-o chestie ce seamana cu o terasa si este pusa fix in capul scarilor .
La cate nebunii se aproba in orasul nostru  ce mai conteaza una in plus . Nu ?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. popa gheorghe adrian spune

  Sa nu uitam ca terenul din Parcul Tineretului este revendicat de subsemnatul, ca proprietar de drept, iar banda de talhari politici de la Piatra Neamt aproba autorizxatii pentru orice interlopi politici , mai putin proprietarul de drept. RUSINE ROMANIA!!!

 2. ticu spune

  Dute tu,muritor de rand,sa ceri amplasarea unei terase(sau un lucru mult mai marunt)si nu o sa ai succes.Clanul politic(P.S.D.,P.N.L.,P.D.L.)stie de ce.

 3. mike spune

  POATE ISI FACE CURAJ SA RASPUNDA DL. MURARU GABRIEL, PURTATORUL DE CUVANT AL PRIMARIEI PIATRA NEAMT.

 4. x spune

  Terase cu bere aici cit si jos sub pod fara nici o toaleta publica,cea di spatele hotelului inchisa de citiva ani,cea din pasaj deasemeni inchisa dupa zilele orasului,prin tufe miros ingrozitor

 5. Marius spune

  Da, partea asta arata total cocalaresc si in drum, pe partea opusa in schimb e mult mai ok, mesele alea mai mici si rotunde, plus ca scarile sunt libere. Si da, sunt de acord cu o terasa pe platou, asa cum e in Brasov si in multe multe multe alte tari!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate