Cheile Bicazului, din nou pe masa instanței. Disputa Neamț – Harghita revine

3

Instituția Prefectului – județul Neamț a fost citată într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Harghita, în calitate de pârâtă, alături de UAT Gheorgheni, UAT Bicaz Chei, UAT Județul Neamț, Instituția prefectului – județul Harghita, O.C.P.I. Harghita, O.C.P.I. Neamț și S.C.Satelit NT SRL, în care reclamantul, UAT Județul Harghita, prin Consiliul Județen Harghita, solicită anularea procesului verbal de delimitare având ca obiect stabilirea traseului de hotar administrativ pe porțiunea comună Gheorgheni – Tulgheș – Bicaz.

În fapt, este vorba despre același proces verbal de delimitare care a făcut obiectul dosarului nr.1417/105/2011* și asupra căruia Curtea de Apel Ploiești s-a pronunțat definitiv, prin Decizia nr.454/27.06.2020, în sensul respingerii cererii de anulare a respectivului act.
Prin cererea formulată de către Consiliul Județean Harghita nu sunt invocate noi motive, față de acțiunea anterioră, care să justifice promovarea unei alte cereri cu același obiect, practic reiterându-se faptul că prin menținerea actului administrativ contestat a fost „rectificată” suprafața celor două județe (Neamț și Harghita), cu o întindere de aproximativ 700 ha în defavoarea municipiului Gheorgheni.

a transmis Instituția Prefectului Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Marius spune

  Urcă Iancu pe statuie, să le dea la unguri…..Cheile Bicazului

 2. Adi spune

  Da,pe ce se cheltuie banii autorităților românești…..ca nu mai contează ca I Harghita sau Neamț!
  Cati km de drum se făceau cu banii întregului proces cu tot cu tavaleala făcută în Chei?
  Da,na trebuie justificată frontiera imperiului…..nu va lăsați călcați în piciore frați secui și ăștia de la Neamț mai lăsați ciordeala de fonduri!!

 3. gig Cazan spune

  daca același proces verbal de delimitare a făcut obiectul dosarului nr.1417/105/2011* și asupra căruia Curtea de Apel Ploiești s-a pronunțat definitiv, prin Decizia nr.454/27.06.2020, în sensul respingerii cererii de anulare a respectivului act poate fi invocata exceptia autoritatii de lucru judecat

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate