Cetăţean străin depistat cu şedere ilegală

0

Poliţiştii din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări – Compartimentul pentru Imigrări Neamţ, au desfăşurat în perioada 07-11.06.2012 o serie de acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini pe raza de competenţă, ocazie cu care a fost depistată cu şedere ilegală o cetăţeană moldoveancă.


În urma verificărilor s-a constatat faptul că, persoana în cauză a intrat în România în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită, iar la expirarea termenului prevăzut în viză nu a părăsit teritoriul României.

Ca urmare a celor constatate, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei şi i s-a eliberat o decizie de returnare de pe teritoriul României valabilă 15 zile.

Compartimentul pentru Imigrări Neamţ va continua organizarea unor astfel de acţiuni, privind combaterea şederii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro sau comunicând la telefonul 0233/227098.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate