Certificate europene de calitate (EQL) pentru Colegiul Național „Calistrat Hogaș” din Piatra-Neamț

0

Colegiul Național „Calistrat Hogaș” din Piatra-Neamț a obţinut Certificatul European de Calitate pentru rezultatele deosebite obţinute în proiectele eTwinning: „Code the Future”, coordonat de către dna prof. Nadia Cîrcu, și „De la Terre à la Lune: journaux de bord 2020”, coordonat de dna prof. Alina Baluș.

Eforturile elevilor şi ale şcolii au fost recunoscute la cel mai înalt nivel european. Felicitări!”, a transmis ISJ Neamț.

Certificatele de calitate eTwinning se acordă cadrelor didactice care au coordonat proiecte eTwinning excelente. Acestea indică faptul că proiectul a atins un anumit standard naţional şi european.

eTwinning promovează colaborarea şcolară în Europa prin intermediul tehnologiilor comunicării şi informaţiei (TIC), oferind asistenţă, instrumente de lucru şi servicii şcolilor. De asemenea, eTwinning oferă profesorilor oportunităţi de dezvoltare profesională continuă, online şi gratuită.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate