Președintele PNL și al CJ Bihor a decis să dea afară jumătate din angajații instituției. Așteptăm la fel și la primăriile PNL din Neamț!

4
Foto caracter ilustrativ (Sursa: Fistful Of Talent)

Ilie Bolojan, de la PNL, proaspăt ales preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, a anunţat că va da afară jumătate din angajații CJ Bihor.

De când a venit Băsescu (cu reducerea salariilor la bugetari și cu blocarea posturilor) și până în prezent am susținut și susținem în continuare orice măsură de reducere a aparatului bugetar și de tăiere a salariilor bugetarilor.

Desigur că nu generalizăm și nu ne referim la toți bugetarii. Unii dintre ei își merită posturile și salariile dar sunt pe lângă ei prea mulți incompetenți aduși și uitați acolo de fiecare partid care a ajuns pe rând la putere. Și nu doar că sunt incompetenți dar sunt și îndărătnici, leneși și aroganți.

Așteptăm cu nerăbdare aplicarea acelorași măsuri și la primăriile pe care le-a câștigat PNL-ul la Neamț!

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Cristian spune

  Personalul din primarii cu familiile si prietenii lor reprezinta o sursa importanta de votanti (cca.25-30% din cetatenii care merg la vot). Cum sa faci disponibilizari in aceste conditii?

 2. Stefan spune

  Veti astepta mult si bine!

 3. Stefan spune

  Nu doar Bolojan a făcut restructurare, mai am un exemplu, tot de la PNL!Primarul PNL de la Reșița , Ioan Popa (zis Nelu Tăițelu) a făcut o restructurare masivă a aparatului Primăriei în primul mandat!Porecla Tăițelu nu vine de la tăiat posturi publice, ci de la firma de paste făinoase pe care o deține (Monte Banato).Omul e un liberal autentic, venit din mediul privat, nu un papagal politruc care a lucrat toată viața la stat sau a ciugulit subvenții publice!

 4. Ciprian spune

  De ce doar la primăriile liberale?
  La cele psd-iste nu e voie?
  Jumătate din funcționarii publici din Romania trebuie disponibilizați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate