Ceremonial militar, defilare și spectacol la Piatra-Neamț, de 1 Decembrie

0
ARHIVĂ

În data de 1 decembrie 2022, începând cu ora 12.00, în Piaţa Ştefan cel Mare din municipiul Piatra-Neamţ, va avea loc ceremonia militară urmată de o defilare cu trupe şi tehnică, organizată de Garnizoana Piatra-Neamţ cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Din detaşamentele de defilare fac parte Drapelele de Luptă şi militari din cadrul Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski” din Piatra-Neamţ, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ şi tehnică militară/autospeciale aparţinând Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski”, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Direcţiei Regionale de Informaţii Moldova Nord şi Poliţiei Locale Piatra-Neamţ.

După defilare va fi prezentat un spectacol artistic de către Ansamblul de cântece populare ,,Nemţişorul”, Grupul Vocal ,,Floare de Colţ” şi Ansamblul Folcloric ,,Brâul Roşu”, cu sprijinul Centrului pentru Cultură şi Arte ,,Carmen Saeculare” Neamţ, instituţie de cultură parteneră a Cercului Militar Piatra-Neamţ.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate