Snick Ambalaje încurajează noutatea – iată cum puteți beneficia de sacoșa cu mostre

0

Atunci când intenționați să schimbați furnizorul de ambalaje pe care le folosiți sau poate să începeți o nouă colaborare indiferent de motive, Snick Ambalaje vă încurajează cu sacoșa cu mostre. Conceptul a prins foarte bine la public. Iată despre ce este vorba.

Snick Ambalaje, importator și distribuitor de ambalaje de unică folosință

Pentru cei care servesc meniuri diverse în sistem catering, delivery, cei care activează în domeniul food stradal sau fast food au nevoie constantă de ambalaje de unică folosință și de accesorii precum paie biodegradabile pentru bauturi. Acestea sunt la ordinea de zi, fără de care nu poate fi desfășurată activitatea în sine. Ce se întâmplă însă când este achiziționat un stoc mare, dar calitatea nu este cea sperată?

Un astfel de risc asumat cântărește foarte mult pentru multe din business-urile de nișă. Cei care se ocupă cu acest lucru au însă alternativa sacoșei cu mostre. Este o dovadă de transparență pe care cei de la Snick Ambalaje o oferă publicului. Pentru detalii vezi site-ul Snick Ambalaje.

Sacoșa cu mostre este efectiv dovada de calitate a ceea ce este furnizat. Cei interesați își aleg produsele dorite, le primesc pentru testare, fără absolut niciun cost. Astfel, după o dovadă clară despre produsele pe care le pune la dispoziție, comenzile pot fi făcute în cantitățile necesare.

Stoc imediat disponibil, ambalaje eco friendly

Unul din reperele de actualitate se referă la ambalajele eco friendly. Acestea sunt conforme cu normele în vigoare. Așadar, cumpărătorul știe clar și mai întâi de toate că va alege ceea ce se încadrează în cerințele domeniului. În diversitatea lor, acestea sunt în forme diverse, capacități la fel de diverse. Nu vă gândiți doar la cele clasice albe, de la acest furnizor puteți alege implicit pe cele cu print de ziar sau pe cele negre.

De la Snick Ambalaje puteți comanda cutii, conuri, boluri, tacâmuri și accesorii diverse – paletine, linguri, furculițe, capace pentru ambalajele menționate etc. Acestea pot fi din hârtie, carton, PLA, sunt biodegradabile și de grosime potrivită în funcție de meniurile pe care le au cei din HoReCa.

Comandați online – dacă e nevoie de personalizare tot aici găsiți ajutor

Dacă este vorba de tiraje mici și doriți personalizare tot de aici puteți solicita o comandă. Puteți opta pentru acest lucru în privința sacoșelor din hârtie, unde veți ține toate celelalte ambalaje. Expunerea este mai mare, metoda mai practică. Desigur, la fel de bine puteți personaliza și tacâmurile, ambalajul acestora sau orice tip de ambalaj sau pahare.

Aceste accesorii sunt cele care creează prima impresie, sunt cele care completează experiența culinară a clientului, este de notorietate faptul că alegerea ambalajului corect echivalează cu o metodă de promovare. Clienții vor reține brandul care nu doar că le-au servit o mâncare delicioasă, dar au avut și puncte în plus câștigate la capitolul prezentare.

Gama de ambalaje de unică folosință de care aveți nevoie este disponibilă în pagina oficială snick-ambalaje.com. Cumpărați în set, bax, chiar și la palet. Serviciul de livrare are acoperire națională.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău, România

comenzi@snick-ambalaje.com

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate