Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” anunță selecție de comercianți pentru Târgul de Crăciun la Neamț

0

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț anunță selecție de comercianți pentru Târgul de Crăciun la Neamț, care va avea loc în luna decembrie. Oferta se adresează comercianților de produse alimentare (produse gastronomice tradiționale, dulciuri de casă, produse preparate în târg, băuturi, sucuri, dulcețuri) și produse nealimentare (ornamente pentru brad, cadouri, bijuterii, produse de artă populară tradițională). Pentru comercializarea produselor, vor fi puse la dispoziție 35 de căsuțe de lemn, care urmează a fi amplasate pe platoul Curții Domnești.
Comercianții vor depune, la sediul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” un dosar care va conține:
– fotografii și alte materiale de prezentare a produselor cu care intenționează să participe;
– o copie a certificatului de înregistrare fiscală;
– o copie CI a reprezentantului legal al societății sau o copie a atestatului de producător/atestat de meșter popular.
Selecția comercianților se va face în baza unor criterii care vor avea în vedere calitatea estetică a produselor și adecvarea lor la specificul târgului.
Pentru mai multe informații, cei interesați se pot adresa Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, str. Ștefan cel Mare, nr. 3A sau la tel. 0233.214.026.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate