Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 iunie 2019
  • :
  • :

Rusia din ce în ce mai activă în Siria

În timpul săptămânii trecute, forțele aeriene rusești au efectuat mai mult de 390 de raiduri în Siria, în care au distrus mai mult de 950 de obiecte ale grupurilor teroriste internaționale. Datele au fost publicate vineri, 3 noiembrie, de centrul de presă al Ministerului Apărării din Federația Rusă.

Potrivit datelor publicate de departamentul militar, timp de o săptămână și aeronavele altor țări au efectuat 14 zboruri de recunoaștere la granițele Rusiei. Nouă dintre ele s-au înregistrat în direcția strategică occidentală, două în sud-vest, două în Arctic și una în direcția estică, raportează TASS. Trei nave au efectuat recunoașterea de-a lungul frontierelor maritime ale Federației Ruse.

După cum se precizează în raportul militar, săptămâna trecută, luptătorii Forțelor Aeriene din Rusia au fost în alertă de cinci ori pentru a intercepta aeronave străine.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *