Cele trei fetițe care dormeau într-un cort improvizat au acum casă datorită doamnei consilier local Moroiu Claudia

11

În urma articolului nostru (click aici) despre o familie cu trei fetițe care locuia într-un cort la marginea orașului problema s-a rezolvat și acum familia are un acoperiș deasupra capului, mai precis au primit o locuință în cartierul Văleni 1 unde s-au și mutat.
De la începutul demersului nostru am avut-o alături pe doamna consilier local Moroiu Claudia care a mers cu noi în vizită la locuința improvizată și mai apoi a făcut toate demersurile necesare pentru ca acești copii să aibă o casă. Doamna consilier a fost sprijinită în demersul domniei sale de doamna viceprimar Luminița Vîrlan și de departamentul de asistență socială.
Îi mulțumim pentru implicare doamnei consilier Moroiu Claudia care a mers cu noi peste tot, prin toate bălariile și și-a pierdut mult timp cu acest caz. Până acum nu am prezentat ce se face în spatele acestui caz social, deoarece am decis să vă prezentam rezultate și iată rezultatele.

Acțiunea legată de acest caz nu se termină aici. Doamna consilier ne va ajuta să monitorizăm această familie în special pentru ca fetițele să meargă la școală și să învețe. Tot împreună cu doamna consilier ne vom ocupa să ducem strictul necesar familiei care acum doarme în casă dar pe jos pentru că nu au nici măcar un pat. Pentru restul problemelor avem așteptări de la cei care sunt plătiți pentru asistența socială să se ocupe.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
11 Comentarii
 1. Gliga Alina spune

  Eu am o saltea sa le dau de pat 200×140

 2. mickey999 spune

  Intr-o tara in care se doreste schimbarea de 27 de ani si in care nici acum nu s-a terminat tranzitia ( sau poate ca pentru unii s-a terminat cu success in momentul in care au pus toata industria si agricultura nu la pamint ci sub pamint) , unui om care se implica datorita simplului motiv ca are puterea alegatorilor i se imputa decizia de a se fi implicat ??

  Sint citeva comentarii folosite pentru un „ricoche” de prost gust ….tipic romanesc .
  Poftim, am spus-o!

 3. Dorian Iacob spune

  Ar trebuie sa fie obligati in „mandatul” pe care il au, sa mai faca si doua -trei astfel de fapte pe an.

 4. NECULAI P. spune

  Felicitari Doamna consilier municipal, CLAUDIA MOROIU! Va doresc Dumneavoastra si celorlalti consilieri succes in demersurile intreprinse si poate isi vor schimba parerea cei care nu observa intotdeauna ceea ce faceti. La mai multe actiuni si fapte bune!

  1. Claudia Moroiu spune

   Vă mulțumesc, în numele meu și al colegilor mei, cu respect!

 5. Lucian Dumitrache spune

  Ce inseamna ….cum ii zice ? Munca ?

 6. Elena Radu spune

  Dar ,el de ce nu munceste?

  1. Aiurica spune

   Munceste, este insotitor de handicap. un fel de picior de lemn.

 7. Aiurica spune

  Bravo!Mai departe omul se va descurca , doar primeste de la stat 3500(35 de milioane de lei vechi) alocatii, handicap si insotitor de handicap.Sigur se va gospodari, e un om vrednic, muncitor! Multumim si noi doamnei Moroiu, zana buna din aceasta intamplare.Totul e bine , cand se termina cu bine.

  1. Vukovik spune

   Dom AIURICA parca il si vedem ca a dat Comanda la Bontas ori Tehnoprod , din cei 3500 ron STITI cumva Sotia are tot atat ? ptr o biblioteca , un dormitor , o masuta ptr PC , asta daca tot sa mutat in casa NOUA ! ? vedem acum ce trebuie spalat , ce ,unde e mucegai , Are Omu treaba , drumuri de facut , zic sa scurteze si sa opreasca la Piata pe colt ,la ACO sa ia niste solutii , DERO ptr paturi , Un set de farfurii de unica folosinta , tacamuri la fel , Asa e la inceput , Dupa in timp se mai aseaza , Va fi ca n ,, O Lumina la etajul 10 ,, bine la ei e la parter , Omu e constient ca locuieste ,locui ptr cat timp ? in BLACK CITY , poarta pe el Brandul zonei .

 8. Lucian Dumitrache spune

  Multe multe manele ! HAI DA HA ! ALTE DATORII PE CAPUL CELOR BUNI PLATNICI ( TOT CE NU PLATESC RROMI (APA CANAL GUNOI INTRETINERE ) VA FI BIR PENTRU BUN PLATNICI !!! Poate ma insel ( sa dea Domnul )!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate