Cel mai periculos nebun din Piatra-Neamț a fost luat aseară de pe străzi, pe jumătate gol, de Poliția Locală

11

Un bolnav psihic extrem de agresiv, care în timpul crizelor lovește cu sălbăticie în special femeile de pe stradă sau sparge geamurile magazinelor, a fost ridicat aseară, în timp ce umbla pe jumătate gol prin oraș.

Cu peste 10 geamuri de magazine sparte și cu peste 20 de victime la activ, acest dezaxat care l-a lovit și pe regretatul domn Caraza a fost ridicat de Poliția Locală, în noaptea de sâmbătă spre duminică și dus la Psihiatrie.nebun-agresiv

Nu înțelegem cum de umblă liberi acești oameni cu probleme psihice pe stradă, dar categoric o mare parte din vină este a celor de la asistență socială.

Astfel de oameni au cu siguranță certificate medicale care atestă boli psihice, ceea ce înseamnă că într-un oraș cu asistență socială care își face treaba au și certificate de încadrare în grad de handicap. Asta presupune că cineva încasează lunar un salariu pentru însoțitor ca aibă grijă de persoana cu handicap.

Dacă cei de la asistența sociala nu au acordat aceste dreptului persoanelor cu probleme psihice este o mare problemă, iar dacă le-au acordat este o problemă la fel de mare pentru că nu se interesează dacă însoțitorii își fac treaba pentru care sunt salarizați.

Temerea majoră este că acest bolnav psihic va ajunge din nou pe străzi și tot fără însoțitor, pentru că, din păcate, la noi asistența socială se face de la 8:00 la 16:00, în birouri cu dudui coafate, rujate și cu tocuri. Munca direct în teren e mai complicată.


I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
11 Comentarii
 1. paul spune

  asta a fot un om bun dar a inebunit dintr-o data a fost vecin cu matus-mea pacat!!

 2. Eueueu spune

  Acesta a trait intre tiganii de la carpati si umbla asa de peste 15 ani.al drek autoritati debea acuma vede??? Care sta in zona darmanesti sigur stie sa dea mai multe detalii

 3. robocop spune

  Foarte periculos nebunul , era cat pe ce sa ma saraceasca de un picior in bot pe Calea Romanului .Se lua de o femeie , urla ca toate alea din senin .Dar pana am grabit pasul sa ajung la ei se calmase si privea in asfalt . Femeia am vazut ca suna deja la 112 si n-am mai stat . E cu pluta rau de tot asta , totusi ceva discernamant are, ca se moaie brusc cand vede un barbat in fata lui .Poate data viitoare sa il servesc mai cu aplecare . Trebuie dus la Socola sau Grajduri pe viata scarnavia asta .

 4. veronica badea spune

  Am fost agresata si eu de acest individ in zona Staro ziua in amiaza mare. Trebuie facut ceva de catre autoritatile locale pentru ca este un pericol . Eu din cite stiu este un tigan de la Vad care vine pe jos la Piatra Neamt. Il vad mereu pe Calea Romanului.

 5. MARCEL spune

  Le dau un PONT celor de la POLITIE locala , Nationala , daca va uitati la clip video , debilu o ia spre Fabrica VOREL , printr e blocuri , ptr a ajunge in Delta Vacaresti de Neamt , din spatele fabricii si pana in curtea DSP , unde prin acea GRoapa plina de balarii si au gasit salas tot felu de Indivizi de genu celui de sus , de la garajele din spatele fabricii spre Cladirea cu ORC si blocuri sunt tot felu de culcusuri , prin tufarii din acea zona ! Deci Nu umblati departe ca Ei sunt la vreo 500 1000 de M de Institutiile voastre .

 6. mihaela spune

  sandokan unde este?

 7. MARCEL spune

  ANONIM ! NU ca Nu intereseaza pe NIMENI , IDEEA e ca ce sa i faca Dr ii : STAN , VERES , Iliescu et Company ! Debilu E cunoscut ,e clar ca e Irecuperabil , Ba a avut o problema si cu Tapii , Berbecutii de la SJN , aceia care sunt tinuti pe post de cobai , Debilu ia testat si El dar in alt Mod Si e clar ca a 2 a zi se face SEDINTA Unde DL DIRECTOR Va intreba ,, Pai Bine mai Rodica , Cornelia si Dane , Noi aici avem atata treaba si Nevoie de Fonduri ,Si voi tineti Debilu ca sa Sodomizeze , Animalele ? Pai de unde alti Berbecuti cand Stiti ce GREU se Gasesc ,dupa ce au Fugit cu HAYSAM cu vaporu ! .Sau cei de la POLITIE , zici ca era la Piata Centrala , E Clar ! sa dus sa l caute sa se Intalneasca cu cel de arata organu genital la politistii care sunt de serviciu ,ori se nimeresc prin fata Sediului ,in parcare ,peste drum ori in cea de la Pompieri ,unde presteaza Exchibitionism , SE uita si oamenii aia ,o data de doua ori , il strang de pe strada , il duc la UPU ii dau o pastiluta si cam atat , Ce sa i faca mai mult , ca nu risca nimeni sa si piarda slujba , ca n cazu fostului sef FILIP C , Ba in Plus oriunde l ar duce TRATAMENTUL e acelasi ,pe baza de INdiferenta !

 8. Dana spune

  Legislatia este prost conceputa. Ca si in cazul infractorilor minori. Cei care dau legi in tara aceasta ar trebui sa raspunda .

 9. gigiel spune

  Persoana din video este Aladin

  1. Ioana spune

   Gresit.Nu,nu ,Aladin, este mult mai bine decat il stiau multi.

 10. anonim spune

  Azi era la Piata Centrala…..inca o dovada ca nu intereseaza pe nimeni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate