Vinovatul pentru mizeria de la containerele din spatele Școlii nr. 2 este…

1

În cursul zilei de sâmbătă, 17 septembrie, vă prezentam în articolul  Focar de infecție în zona Școlii nr. 2 faptul că în zona blocurilor S1 și S2, lângă sediul Apa Serv și în apropiere de Școala nr. 2 spațiul destinat aruncării deșeurilor s-a transformat în focar de infecție.

Așa arăta zona în cursul zilei de sâmbătă, 17 septembrie:

2

Reprezentanții Brantner s-au autosesizat și au oferit următorul punct de vedere:

„În luna august, asociația de proprietari a solicitat desființarea punctului de colectare arondat bl. S3, motivând că sunt suficiente containerele de depozitare de la bl. S1. S-a pus în vedere că vor fi probleme de supraîncărcare a pubelelor, dar nu s-a luat în considerare punctul vedere al Brantner.

Menționăm că pe timpul vacanței școlare se colectau deșeurile din acest punct, atât la ora 6, cât și după ora 12, dar începând cu noul an școlar mașina de colectare nu mai are acces decât dimineața înaintea orei 7, după această oră se parcheaza pe carosabil și se blochează calea de acces.

În urma autosesizării, echipajele Brantner s-au deplasat la fața locului duminică, 18 septembrie, la ora 6:30 dimineața și au igienizat zona.

După intervenția Branter, duminică, 18 septembrie, zona arată așa:

20160918_120605

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. anton spune

    Locatari sunt de vina: ca tomberoanele sunt pline, NESPALATE, nu sunt inchise cu lacat si oameni strazi scormonesc in ele…plus mirosul de fecale si urina langa ele si tomberaone amplasate in fata pt a nu facilita accesul la cele din spate……….etc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate