Cei care trebuie să se lupte cu mafia din transportul județean de persoane sunt chiar mafia

1

Mafia din transportul județean de persoane își are cuibul în Consiliul Județean Neamț. De toate ilegalitățile din acest sector de activitate este răspunzător strict Consiliul Județean Neamț și toți cei care tolerează până la complicitate aceste stări de fapt.
Situația e așa de tare scăpată de sub control încât cei care reprezintă mafia din transporturi sunt aceiași care ar trebui să combată mafia din transporturi. În acest sens, din sutele de situații ce miros a complicitate, venim cu un exemplu cât se poate de concludent și imposibil de contestat.
În luna martie 2013 Politia Neamț anunță Consiliul Județean Neamț că s-a constatat o infracțiune și s-a deschis dosar penal pentru efectuarea unui traseu fără licență, iar o lună mai târziu cei de la Consiliul Județean, referindu-se la aceeași speță, se fac că nu au cunoștință de starea de fapt reală și  precizează că urmează să facă verificări și să ia măsurile legale. Mai concret, cei de la Consiliul Județean Neamț au refuzat să verifice stări de fapt constatate clar și fără dubii de Poliția Județeană care a și întocmit un dosar penal în cauză.
De fapt, acest compartiment de transporturi de la Consiliul Județean Neamț este un fel de stat în stat unde transportatorii sunt dezavantajați sau avantajați pe rând în funcție de valoarea mitei sau a intereselor unora.
Cum am spus de fiecare dată, repet și acum. S-a ajuns la această situație strict din cauza transportatorilor care ani de zile au acceptat să își rezolve interesele apelând la sprijin politic, trafic de influență și mită creând astfel un departament de transporturi care, ce să vezi, funcționează chiar după principiile majorității transportatorilor, și cum roata politică se învârte, fiecare transportator intră în câte un ciclu electoral unde este dezavantajat în favoarea celui cu spate politic.
Deci, singurii capabili să oprească mafia din transportul județean de persoane sunt chiar transportatorii care, la fel cum au cerut fiecare la rândul lor avantaje, acum trebuie să ceară corectitudine și reguli clare pentru toată lumea.

La această oră în județul Neamț nu se respectă nici măcar 50% din ce s-a licitat oficial acum mai bine de un an de zile. O mulțime de trasee sunt executate ilegal, o mulțime de curse sunt executate ilegal și o mulțime de sisteme de transport județean de persoane nu corespund di punct de vedere tehnic.

transport-0

transporturi-1

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Lolita spune

    Am spus-o demult: arestarea intre toti. Deci cum se rezolva, incepind din parlamentul Romaniei dilema arestarii intre parlamentari ? Care se misca mai repede intre ei sau va trebuie sa vina mascatii care se misca cel mai repede de la Bcucuresti pina la Consiliul Judetean ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate