Amenzi peste amenzi

3

Poliţia Locală a aplicat în ultima săptămână 181 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 30.000 lei pentru fapte săvârşite în trafic, pentru parcare, oprire sau staţionare neregulamentară, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, cerșetorie, dar şi pentru aruncarea deşeurilor în locuri nepermise şi neîndepărtarea zăpezii de pe trotuar.

politia-locala

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. mihai spune

  Domnule Iosub,sa merga Politia Locala sa-i sanctioneze si pe angajatii Tribunalului care parcheazape trotuarul care duce spre Aleea Caisilor.Daca tot e lege,sa fie pt.toti!Nu inteleg de ce a mutat Tribunalul la Aleho cand nu sunt spatii de parcare iar locatarii care au locuri le gasesc zilnic ocupate de cei care vin la instanta.De ce nu au mutat Tribunalul in cladirea Mall Forum Center?Se putea acoperi partea din fata peste Cuiejdi si facuta parcare cu plata.Se recupera investitia numai din parcare.

  1. Lolita spune

   Pai daca au de luat spaga de la Aleho pentru ca acea cladire sta goala ? Ce mai conteaza parcarea pentru ala care a dat spaga si apoi a luat-o inapoi de la patronu lui Aleho ?

 2. Lolita spune

  Cred ca trebuie sa nu uite sa se amendeze si pe ei in cazul in care incalca legea. Puterea exemplului intrece totul !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate