Ce a fost în spatele protestelor împotriva Ordonanței 13 de la Piatra-Neamț

5

protesteDupă cum știe toată lumea, și la Piatra-Neamț au fost proteste contra legii grațierii. Opinia noastră despre grațiere a fost și rămâne pro, dar asta nu înseamnă că nu respectăm opinia celor care sunt contra, numai că nu despre asta a fost vorba la manifestații.

 • 10% dintre cei care au manifestat având mintea la ei au facut-o asumat și având ca motivație corectă modul netransparent în care a fost adoptată aceasta lege. Pentru aceștia tot respectul.
 • 50% au ieșit ca să cadă PSD-ul pentru că ei oricum și la vot au fost contra PSD și ar fi ieșit pentru orice se manifesta contra PSD.
 • 30% habar nu aveau ce caută acolo, fiind victime ale manipulării.
 • 10%, protestatari de meserie care ar fi ieșit oricum contra oricui.

Ce mi-a lasat un gust total amar a fost să recunosc printre protestatari oameni care nu erau mari valori înainte de a ajunge Gheorghe Ștefan primar și șef de PDL și care acum protestau tocmai împotriva ordonanței care în forma inițială l-ar fi avantajat pe Gheorghe Ștefan, reducându-i din pedeapsă.

Ce a făcut rău Gheorghe Ștefan și PDL-ul pe la Neamț nu mai discutăm, pentru că am scris despre asta ani de zile. Nici cu faptul că a fost judecat și condamnat nu avem o problemă, ci doar vă spuneam că am văzut indivizi pe care Gheorghe Ștefan i-a facut mari și ei protestau acum pentru o lege care le-ar fi pus în libertate binefăcătorul.

Jenant, penibil și vomitiv să vezi la un protest indivizi care au ajuns unde au ajuns pentru că au fost ajutați în mod ilegal prin acordare de facilități sau numiri pe funcții cu încălcarea legii, prin abuz în serviciu, prin trafic de influență, mită etc.. Indivizi care dacă erau prinși ar fi fost la pușcărie, dar acum sunt liberi și protestează contra eliberării infractorilor ca ei care au fost prinși. Doar la Piatra-Neamț poți să vezi infractori neprinși care protestează contra eliberării infractorilor prinși.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Stefan spune

  Sunteti penibili…

 2. cititor40 spune

  Cocosan chiar crezi ca poti impune pct. d-tale de vedere? Eu citesc cu mare placere acest ziar ,imi isusecs ce cred ,nu blamez parerile altora!
  A impune cu forta parerea ta, este cea mai primitiva forma de manipulare.

  1. cocosan spune

   Draga Cititor40,
   Desi am promis ca nu mai intru pe acest site, am facut-o doar pt a citi o eventuala reactie a celui care a scris articolul.
   Insa o sa va raspund dvs:Mesajul meu nu a reprezentat impunerea unui punct de vedere si nu a avut nicio inentie de manipulare. Am facut doar o observatie ziaristului ca m-au pierdut ca cititor din cauza revenirii ziarului la stilul vechi (nu am nicio culoare politica, iti garantez, dar am fost la vot) dupa o luna de articole pozitive.
   Nu e nicio manipulare, pt ca nu am afirmat ca ziaristul minte sau ca imprastie zvonuri, etc si nici nu am adus argumente politicianiste ca sa influentez alti cititori. Am informat doar ca au un cititor mai putin si mi-am exprimat motivele. Pana la urma un cititor e un client pt un ziar. Orice firma trebuie sa stie de ce si-a pierdut clientul. Daca nu sunt in piata lor tinta, nu ii va interesa. Daca ii intereseaza, isi pot reorienta modul de vedere.

   ADMIN: De fapt nu am pierdut nici un cititor și doar una dintre identitațile cu care comentati 🙂 dumnevoastra ”sunteți mai multi” … cocosan, Marius, Nicu, nick,etc 🙂 Dar ce putem noi face decât sa ne amuzăm 🙂

   1. Cocosan spune

    Gresit domnule administrator. Probabil va orientati dupa IP-ul userului. Dar acele multe identitati chiar sunt de fapt multe persoane dintr-o companie nemteana care normal ca au acelasi IP cand trimit comentarii. Deci sunt pareri diferite. Ma mir ca ati tras o astfel de concluzie pripita. Dar va inteleg ca se intampla asta cand un alt articol din ziarul dvs se intituleaza ceva de genul „autoritatile stau capra…”. Foarte civilizat si educativ!
    Final .

    ADMIN: Domnule utilizator casnic de rețea de provider local… nu ne ofensati inteligenta 🙂 noi nici nu aveam de gand sa va dam peste nas dar dumneavoastra ati insistat sa va faceti de ras 🙂

 3. Cocosan spune

  Dupa o luna de „ziar pozitiv” in care v-am citit cu placere, ati revenit in forta cu mizeriile pe care le stapaneati inainte. Aveti un cititor in minus incepand de azi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate