PMP ca la Vaslui

10

sefUn nou șef a venit la PMP Neamț în locul lui Laurențiu Dulamă care oficial a fost destituit pentru rezultatele slabe, neoficial pentru maximizarea scorului electoral doar în inters propriu.

Noul șef, Corneliu Bichineț, aduce o filosofie nouă în partidul care după o cădere gravă în urma alianței cu social democrații chiar avea nevoie și de un șef de la Vaslui ca să se ducă de tot în cap. Fostul profesor de filosofie din Vaslui declară că vrea să facă marmelada praștie la Neamț și cu foarte multă aroganță, luând pe toată lumea la pertu,  a explicat într-o conferință de presă cum vede el lucrurile.

Deocamdată îi recomandăm domnului Bichineț să își mai regleze viziunea și modul de abordare, dar mai ales modul de adresare în public deoarece Neamțul nu este Vasluiul unde se tot rotesc în mare cârdășie politicienii între ei și presa stă pe burtă.

Poate puțină smerenie din partea fostului PRM-ist și PNL-ist până anul trecut nu ar strica, mai ales că este puțin jenant să vii la Neamț să explici cum e cu politica și administrația după ce ai condus un județ unde sărăcia e la ea acasă.

În principiu Bichineț este un pas în față pentru PMP Neamț și o deschidere a partidului pentru ascensiunea celor care se implică, dar rămâne problema de poziționare a cozii pe care ar trebui să o lase mai jos domnul Bichineț când vrea să se adreseze nemțenilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
10 Comentarii
 1. Bordea Ioan spune

  ASTA-I POLITICA PMP-ului, cadre trimise dela centru . Chiar ,Neamtul,nu are o „figura’ care sa conduca o organizatie judeteana !!!

 2. Racovita Neculai spune

  MAI TINETI MINTE LA CITE PARTIDE A FOST ????

 3. Grigoras Ionel spune

  Toti vor da socoteala!!Sa mai vina DNA si pe la VASLUI.Nu vi se pare ca la VASLUI,totul e,PREA ROZ????

 4. Constantin Popovici spune

  Un traseit caruia ii place sa profite de ori ce numai sa ajunga la ciolan.A furat cit timp a fost laconducerea judetului VASLUI .

 5. Giza Ion spune

  Bine c-am scapat de el .Un penal mai putin in Vaslui.
  Unde sa-l trimitem pe Buzatu?

 6. Iulius Botez spune

  Fost PRM si aprig sustinator PSD la Consiliul jud.Vaslui.

 7. Maria Ciofu spune

  Un om ca si BUNEA STANCIU care are tupeu mult …nu are ce cauta in NEAMT sa stea la VASLUI sau la CARACAL .

 8. Stefan Stefanica spune

  Fost pnl-ist!

 9. Anghel Nela spune

  A fost cam pe la toate partidele posibile….

 10. Minodora Moraru spune

  Nu a fost PSD ist

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate