10 ani de liberalism rutier la Neamț

1

autostrada-pnlLa ultimele campanii electorale, liberalii nemțeni ne-au făcut capul mare cu autostrada lor și cu importanța racordării Neamțului la un culoar rutier, de parcă noi nu am ști aceste lucruri.

Vârfurile de lance ale discursului ipocrit cu autostrada au fost domnul consilier județean Hopșa și Mugur Cozmanciuc, mare șef de PNL Neamț. Din păcate, sărmanii promotori ai liberalismului rutier, fiind importați recent de partid, nu cunosc istoria PNL-ului nemțean și nu știu că placa cu autostrăzile care să treacă prin Neamț au folosit-o și cei dinaintea lor, ba chiar ca să fie treaba de râsul curcilor fix acum 10 ani îl criticau pe actualul lor coleg Vlad Marcoci, pe atunci președinte de Consiliu Județean la alt partid, spunând că acesta minte când spune că va face autostradă și că ”face promisiuni electorale gratuite”.

Pai ce facem, domnilor liberali, o ardem rutier la nivel declarativ și apoi îi luăm în partid pe cei de care ziceam că trag țeapă cu autostrada? Și se mai miră liberalii că au pierdut alegerile…

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Nanu spune

    Ia calculati cati ani au fost la conducerea CJ Neamt FSN-PDSR-PSD si nu au facut nimic ptr aceasta cale rutiera ,care este vitala ptr Neamt si ptr Moldova , PNL nu a fost niciodata la conducerea judetului si nici PDL ,asa ca nu-i mai amintiti pe ei ,ci pe cei care au condus CJ Neamt 27 de ani !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate