Câțiva elevi voluntari din Piatra-Neamț sunt „prietenii prietenilor credincioși”

7

La finele săptămânii trecute, un grup de elevi din municipiul Piatra-Neamț din cadrul Colegiului Național „Petru Rareș” – clasa a IX-a, autointitulat „Prietenii prietenilor credincioși”, a realizat o acțiune de voluntariat la adăpostul de câini „Prieten Credincios” de pe str. D. Bolintineanu.

„Am fost duminică la adăpost, le-am dus mâncare şi am ajutat la curățenie (prin custile cățeilor). Sunt aşa de blânzi şi ascultători, dar mai ales dornici de afecțiune. Vă invităm să dați like paginii noastre de Facebook „Prietenii prietenilor credincioși” pentru a face cât mai cunoscută pagina noastră şi persoanele care doresc să ne dea o mână de ajutor să o poată face mai ușor. Câteva fete voluntare din Germania au muncit cot la cot cu noi. Sperăm să sensibilizăm cât mai multe persoane. Cu cât de puțin, mâna de la mâna… le facem puțin bine acestor biete ființe nevinovate.”, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro unul dintre voluntari.

Am fost plăcut surprinși să constatăm că există în municipiul Piatra-Neamț tineri care au și alte preocupări decât chiulitul de la ore și statul prin cluburi pe banii părinților. Voluntariatul este unul dintre cele mai nobile gesturi pe care le poate face un om, iar astfel de acțiuni venite din propria inițiativă a unor adolescenți sunt mai mult decât lăudabile. Vă invităm să sprijiniți inițiativele acestor tineri pentru a-i încuraja să devină oameni, cu O mare, când vor fi adulți și să îi învețe și pe alții că a oferi un sprijin necondiționat altor ființe care au nevoie de ajutor este cel mai bun lucru pe care l-ai putea face.

Mai multe detalii pe pagina lor de Facebook Prietenii prietenilor credincioși”. Dați-le un like, că merită. 🙂

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. Andra spune

  Bravo si toata stima fatza de acesti tineri cu suflet mare !!! Sunteti mandria societatii, niste copii minunati, care dau un exemplu demn de urmat!!!

 2. Gina Maria Trifan spune

  Bravo lor si mult respect din partea mea

 3. Alina Dobre spune

  Bravo !!!respect

 4. Miki spune

  Ar trebui să ne implicăm toți iubitorii de animale dar mai mult copii …. de exemplu în școli în Săptămâna Altfel profesorii să îi ducă și în adăposturi de căței ….. eu zic că ar fi o idee bună. …..

 5. anton alina spune

  Felicitari ar trebui facut mai des asa gesturi si prin alte parti la noi la moinesti este un baiat Alex care se implica dar voluntari nu pacat ca sunt suflete si ei😌

 6. Diana Diana spune

  Bravo respect

 7. Violeta O. spune

  Bravo! Un cuvant prea mic pentru acesti copii cu sufletul frumos!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate