Președintele consiliului județean, Ionel Arsene a măturat din nou pe jos cu liberalii nemțeni

5

Iar s-au trezit câțiva consilieri liberali să îl scoată la tablă pe Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț. Din păcateliberali-neamt pentru liberali, Ionel Arsene avea temele făcute și nu doar că a măturat pe jos cu liberalii dar a făcut-o și râzând de ei.
Atât de slab pregătiți sunt acești consilieri liberali că nu știu cum fac ei dar de fiecare dată când vor să îl scoată în fața clasei la ascultare pe Ionel Arsene tot ei sunt cei care se întorc în bancă botoși și cu nota 2 în carnet.
Mai antrenați-vă domnilor liberali, poate data viitoare reușiți să puneți o întrebare care să îl pună în dificultate pe președintele Consiliului Județean dar asta ar presupune ca să puneți și voi mâna pe treabă și să faceți câteva proiecte de hotărâri, că așa, numai cu gargară, nu vă ia nimeni în seamă.
Mai mult de atât, tema pentru care a fost scos azi la tablă Ionel Arsene este cea mai proastă temă pe care puteau să o discute liberalii. Tema ”Cornul și laptele” o inițiativă guvernamentală pe care o critică absolut toți primarii indiferent de culoarea politică. Și atunci când toată lumea critică ceva să te apuci tu mare liberal și sa zici că nu funcționează bine un proiect, despre care toată lumea zice ca e o porcărie, nu poate fi decât o intervenție total neinspirată.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Petre spune

  Miros nitel pupat in fund dle Iosub?

  ADMIN: Ador comentariile de acest gen 🙂 și voi răspunde intr-un articol în curănd căci dumneavoastră aveti o percepție justificată. In lipsa oricărei activități sau a oricărui proiect inițiat de PNL la consiliul județean noi nu avem ce sa scriem decat de PSD și lumea spune ca dam articole doar cu PSD … nu vede nemeni ca de fapt de PNL nu avem ce să dăm.

  1. legio spune

   ADMIN cum este cu sponsorizarile, cu sponsorizarile cum este ? Cu ceva timp in urma ,,cineva ” plangea ca unele publicatii primesc sponsorizari si ptr acest lucru sant ,,angajate politic”, cum ai ajuns la concluzia asta ?

   ADMIN: Numai comentarii ciudate faci in ultima perioada. Zi clar ce vrei sa zici ca nu intelege nimeni nimic.

 2. maria spune

  Consilieri lu peşte prãjit
  Nu ştiu nici cîte urechi au.

 3. legio spune

  Intradevar geniul acesta politic numit Arsene ,nu are seaman ! Vom ajunge (ca vad ca unii au ajuns la aceasta concluzie) sa-l consideram un demiurg .

 4. xx spune

  Le sugerez sa apeleze la judetele invecinate si nu numai poate le formuleaza aia vreo intrebare pe care ei doar sa o citeasca ca ei nu sint in stare de nimic

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate