Cum a dat PMP cu piciorul unei mari oportunități de imagine

pmpLa ultima conferință de presă a PMP am oferit pe tavă candidaților Mișcării Populare o mare ocazie de a-și face imagine pozitivă dar ei, cum sunt superficiali, ca să nu folosim alte cuvinte, habar nu aveau despre ce este vorba.

Știind că PMP, împreună cu Băsescu și cu marele lider Eugen Tomac, tocmai a rupt presa națională cu discursuri unioniste, cu declarații despre ”Marșul pentru Basarabia” și mai știind faptul că discursul preferat al liderilor PMP e cel cu unirea dintre Moldova și România, am zis că dacă tot vin alegerile prezindențiale la basarabeni să ridic o minge la fileu PMP-iștilor locali și să le dau ocazia să spună unde trebuie să meargă basarabenii din Neamț să voteze, eventual să le dea un mesaj mobilizator, dar de unde… PMP-iștii erau complet depășiți de subiect.

Nu m-aș fi gândit vreodată că PMP-iștii de la Neamț, alături de încă un domn care zicea că a fost ministru, nu vor fi capabili să răspundă la întrebarea noastră după o săptămâna în care liderii lor de la București s-au certat cu autoritățile chiar pe tema unionistă și oamenii au ieșit in stradă fiind bruscați de jandarmi chiar pe tema Basarabiei, ca să nu mai spunem că marele PMP-ist Tomac spunea acum câteva zile că ”trebuie să se dea un semnal clar pentru a clarifica situația. În caz contrar, revenim la discursul lui Iliescu, prin care nu ne pronunțăm pe tema Basarabiei pentru că se supără Moscova sau influențăm alegerile de la Chișinău, care oricum sunt, din nefericire, compromise.”

Inițial nu am dezvoltat acest subiect până acum, deoarece ne așteptam ca după ce se dezmeticesc și realizează cât de superficiali sunt, cei de la PMP Neamț să dea un comunicat de presă pentru moldovenii basarabeni din Neamț sau, dacă nu pentru ei, macar pentru imaginea PMP. Ți-ai gasit? Fix în cot i-a durut pe PMP-iștii nemțeni de subiect.

Ce au pierdut? Simplu. Consilierul județean PNL, Triboi Gheorghe, de origine moldovean, a ieșit cu un mesaj pe pagina lui de facebook, mesaj preluat de publicația noastră într-un articol (click aici pentru articol) care a avut în 24 de ore un impact de 51,461 persoane și a adunat peste 1.000 de aprecieri. Când vor aduna PMP-iștii nemțeni o mie de like-uri pe o postare de-a lor e greu de precizat, probabil nu o sa apucăm în timpul vieții noastre așa ceva. Singurul lucru care e de remarcat la băieții cu mișcarea e că se îndreaptă serios spre un scor sub 5% la Neamț.

I.R.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate