Camera Agricolă Neamț și-a luat țeapă de la guvern

1

Camera Agricolă Neamț, un organism creat exclusiv pentru sifonarea banilor europeni, și-a luat o țeapă binemeritată de la Ministerulcamera-agricola-neamt Agriculturii prin simplul fapt că ministerul nu le-a dat nimic.
Ne bucurăm nespus de acest deznodământ fericit deoarece ne amintim cum cu foarte mult tupeu și în totală cârdășie cu autoritățile corupte, anul trecut aveam în Neamț două camere agricole: una oficială care era de paravan și alta sub forma unui ONG facut de băieții deștepti cu care sperau să sifoneze banii publici și europeni și au umplut primăriile cu tot felul de afișe cu servicii de consultanță
Cele două camere agricole se numeau:
– cea oficială CAMERA AGRICOLĂ JUDEȚEANĂ NEAMȚ
– cea neoficială CAMERA AGRICOLĂ JUDEȚEANĂ NEAMȚ
Nici până acum nimeni nu a investigat această tentativă de mega escrocherie în care ar fi trebuit să cadă fermierii din Neamț și nici nu credem că o va investiga vreodată deoarece în spatele afacerii sunt persoane bine ancorate în corupția ce patronează încă acest județ.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. olteanu spune

    Persoanele” bine intentionate” sunt din ograda SC TCE 3 BRAZI SRL : Radu Balau, Cristina Blaj, copii a lui Tarata, manager Bicajanu Catalin si altii tot de pe acolo…..cred ca este clar unde ar fi ajuns banii din fondurile europene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate