CAMERA AGRICOLA JUDETEANA NEAMT nu este CAMERA AGRICOLA JUDETEANA NEAMT

3

Dupa cum stim cu totii, pe langa Consiliul Judetean Neamt s-a infiintat Camera Agricola Judeteana Neamt care isi are sediul undeva pe langa cladirea APIA dupa cum ni se spune de la CJN, caci pe site nu e data si adresa.
camera-agricola-judetean-CJPana aici totul in regula, numai ca in mod miraculos si fara sa starneasca macar curiozitatea organelor statului din Neamt, a mai aparut o entitate ce functioneaza ca un ONG si isi are sediul pe strada Aleea Tineretului, acolo unde sunt si Petroforest si desigur Prospectiuni SA.
Numele celor doua entitati fiind identice, nimeni nu s-a sesizat ca e vorba de fapt si de drept de un ONG si nu de Camera Agricola de pe langa Consiliul Judetean Neamt si astfel, in mai toate primariile din Neamt a aparut intre afisele de la APIA si urmatorul afis.
camera-agricola-neamt

Cu toti oamenii cu care am vorbit de prin primarii au spus ca afisul este adus de un om de al lui Tarata si ca este vorba absolut sigur de Camera Agricola de la CJN, nu de alta forma de asociere.

Camerea Agricola paralela cu cea la de CJN are si un site www.cameraagricola-neamt.ro unde la rubrica „Despre noi” evita sa explice oamenilor ca nu e Camera Agricola de la CJN .

despre-noiSa va mai spunem ca mai toti care cred ca aceasta Camera Agricola Judeteana Neamt e Camera Agricola Judeteana Neamt de la CJN se duc joi 07.05.2014 la Durau la nu stiu ce intalnire ?camera-agricola-neamt
Sa va mai spunem ca nu Camera Agricola de la CJN ci cealalta va solicita gramezi de bani pentru a face lucruri frumoase pentru agricultorii din Neamt ?
Sa va mai spun cata puscarie as face eu sau oricare dintre dumneavoastra daca am reusi in vreun fel sa inregistram si sa punem in functiune o asociatie sau organizatie care sa poarte un nume de INSTITUTIE PUBLICA  ?
Oricare ar fi situatia, suntem in fata unei inselatorii de proportii, deoarece toti oamenii cu care am discutat traiau cu ferma convingere ca aceasta Camera Agricola Judeteana Neamt de pe Aleea Tineretului este una si aceiasi cu Camera Agricola Judeteana Neamt, ba chiar cei de la primariile din judet cu care am vorbit s-au uitat straniu la mine evitand sa imi spuna ca sunt nebun si explicandu-mi cu diplomatie ca nu am inteles eu bine si ca nu are cum sa existe doua Camere Agricole Judetene pentru ca nu ar permite legea asa ceva.
Ei bine, daca pana in acest moment conducerea CJN, consilierii judeteni si autoritatile nemtene puteau sa spuna ca nu stiau ca aceasta Camera Agricola Judeteana Neamt nu este Camera Agricola Judeteana Neamt, acum nu mai au nici un motiv sa inchida ochii la asa ceva.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. de astazi coroi spune

    niste domni au profitat de slabiciunea unei legi si au atacat organizand aceasta camera agricola.numai ca dupa alegerile bulibasite legea in baza careia s-a infiintat aceasta camera nu a fost promulgata de presedinte si a intors-o in parlament.motivul principal pentru care a fost retrasa legea ,asa cum a explicat presedintele, A FOST POLITIZAREA LEGII.presedintele a zis ca vrea o lege pentru adevaratii fermieri si nu cei angrenati politic.la neamt s-a inteles invers.un fost ministru cu agricultura,FUIA,a venit la camera agricola balcan si a transformat-o in filiala partidului agricultorilor.cred ca trebuie sa fim mai seriosi,nu sa pozam in oameni seriosi dar sa ne comportam aiurea.au fost multe deficiente si abuzuri in inscriere si depunere de candidaturi fiindca aceeasi vesnici vanatori de functii in agricultura(ing,directia agricola vararu,ing.silaghi si toata gasca s-au ocupat de constituirea camerei si nu au fost de acord sa candideze persoane pe care ei nu le pot controla.sustinuti de presedintele cj,neamt care ia primit in spatiu si controleaza tot ce se intampla ceia ce se intampla acum e un abuz motiv pentru care organizatia struto-camila camera agricola de pe aleea tineretului trebuie dizolvata,

  2. Ella spune

    Oare cine e responsabil de aceste inselatorii si cand va fi sanctionat?

  3. un agricultor spune

    Balcan joaca tare.Doar se stie ca el face preturile la produsele agricole in judetul Neamt.Oare a lucrat pe vremea CAP sa vada cum se manca adevarata paine?Trage sperante la banii Uniunii Europene pentru camerele agricole.A pierdut trenul cu partidul politic si vrea sa-l prinda pe cel cu camera agricola.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate