Ca să vedeți cât de inconștienți sunt medicii de la Ortopedie care au fost arestați

8

Medicii șpăgari de la ortopedie nu doar că au fost prinși, dar parcă au vrut să fie prinși. De aproximativ un an de zile li s-a tot spus pe diverse căi că au întins prea tare coarda cu cerutul șpăgilor și că ce fac ei este deja cunoscut în tot orașul și în tot județul.

Mai mult de atât, în ultimele luni, la ședințele interne la care au participat medicii, conducerea spitalului și a CJ Neamț li s-a tot atras atenția, la început mai voalat și apoi chiar în mod direct să termine cu condiționarea actului medical că o sa ajungă la pușcărie. Medicii arestați au zis că cei din conducerea Consiliului Județean ”nu înțeleg cum funcționează lumea medicală” și că cei din conducerea spitalului ”se bagă peste treaba lor din secție”. Iată că acum aroganța medicilor e la răcoare împreună cu ei.

Deci au fost avertizați, atenționați, rugați, amenințați și au primit toate semnalele posibile că e cazul să se oprească, dar ei nu și nu. Au forțat cu levierul ușa de la intrarea în arest și au reușit până la urmă să pătrundă.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Culita spune

  Liftier (a),femeile de serviciu, infirmiere, asistente, anestezisti, doctori, 70la sută cer sau acceptă șpagă. Păcat, sunt persoane care nu au bani, au copii de crescut, efectiv nu-i intereseaza, să le fie rusine.

 2. Costica spune

  In anul 2014 luna octombrie un frate de al meu si-a fracturat fluierele ambelor picioare intr-un accident. A fost operat de dr. Gutu dar in luna ianuarie 2015 a murit la sectia de neurologue la spit jud de atac cerebral. Au fost banuieli ca nu i s-au administrat suficiente anticoagulante fapt pentru care s-ar fi intamplat aceasta nenorocire. Nici eu nici ai mei nu purtam pica nimanui dumnezeu sa aiba grija de sufletele acestor oameni medici sau ce or ma fi ei fiind-ca noi am iertat pe toata lumea. Fratele meu avea 53 de ani.

  1. Lica spune

   Mama mea a facut AVC anul trecut (paralizie destul de puternica)am ajuns la dr.Simona Balan s a purtat destul de urit.Dupa 10 zile de internare am reusit sa o transfer la PALEATIVE ceea ce a facut o sa se enerveze la max.(de ce nu am inteles)si s a razbunat scriind pe biletul de transfer =insuficienta renala= diagnostic care nu se preteaza la paleative…repet mama era intr un stadiu grav…acum nu mai este…

 3. PINTILIE spune

  Sper ca e doar un inceput…..cu cei de la ortopedie …. doresc sa se continue si sa se generalizeze la toti… nu subt unicii responsabili de atitudinea ce o au vis à vis de pacient😏
  Sunt in Franta de 2 ani si am senzatia ca sunt pe alta lume, am mers la medici si nu am dat nici un ban, este o diferenta de la cer la pamant……ori medicii de la noi nu ar trebui sa nu se mai planga de salarii la momentul asta🙂 decat sa ceara spaga mai bine s-ar mobiliza sa gaseasca solutii, sa se implice si sa-si lase deoparte mantaua de regi ce nu pot fi „atinsi”, zau…..

 4. Tofan spune

  E obisnuinta in tot spitalul incepand cu dr. terminam cu infirmierele, portari si liftieri

 5. Onelian dalmatio spune

  Nui de mirare.., aroganța, nesatul de îmbogățire ipocrizia, necinstea și toate multe altele duc în final unde nu te-ai aștepta! !

 6. Stefan spune

  Sunt curios…ei nu au încercat cu șpagă că să scape? Și eu am dat. Am stat două zile în așteptare. De nu dădeam nu mă opera. Da și asistență șefă ar trebui ridicată. Ea venea cu sugestiile și Te învăța punct cu punct ce trebuie să faci. Ea cum de a scăpat?

  1. Stefan spune

   Da , asa este!Nu doar cei 5 sunt vinovati, ci intreaga sectie si , bineinteles, conducerea spitalului care nu a facut nimic concret pentru a opri acest fenomen!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate