[FOTO] Atenție, căutat de Poliție! Dacă aveți informații, apelați 112

2

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Ion Creangă continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului PRISECARIU VASILE,  de 71 de ani, din Oniceni.

La data de 6 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați despre faptul că PRISECARIU VASILE, de 71 de ani, din Oniceni, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni.

Din verificări a reieșit că bărbatul ar fi plecat spre județul Iași pentru a-și vizita sora.

În momentul plecării de la domiciliu ar fi purtat următoarele obiecte vestimentare: costum și pantaloni gri din material textil, pe cap purta o șapcă maro din imitație de piele și era încălţat cu adidași maro.

Semnalmente: înălţime 173 cm, greutate 60 kg, părul grizonat, cu început de calviţie și ochi căprui.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localității Oniceni în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. TIBI spune

    Nea SILE e posibil să fi plecat Intr un. Zbor de proba până în IS , acolo la ONICENI era un atelier cu un meșter de. făurea planoare , aeroplane ,ceva de genul ,cum Situația . Meteo se prezintă Favorabilă. Au fi plecat in cursă de Probă Cu Aterizare de URGENȚĂ prin vreun MAT ceva , Spun de. Iași ,La. Bolta Rece s au interesat. dacă nu a avut Escala

  2. mickey999 spune

    E „secsi” Are cercelush ???

    🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate