[FOTO]/[VIDEO] Ești șofer adevărat doar dacă treci pe roșu, ce zambila mea?

2

Am primit astăzi pe adresa redacției un video (filmat cu camera de bord) în care se vede clar cum un șofer sfidează cele mai elementare reguli de circulație, și asta în mai puțin de 500 de metri. Trece „corect” prin sensul giratoriu cu un zen absolut după care nu ține cont de culoarea roșie a semaforului. Adică de ce nu, dacă omul poate?

Acum se prea poate ca nenea să fi fost neatent, grăbit, fără cafeaua băută sau toate cele trei variante enumerate, insă parcă e prea de tot. Nu se produc destule accidente zilnic, chiar suntem duși cu pluta complet?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. mickey999 spune

  Pare femeie si dupa numar parca ar lucra la vreo farmacie sau cparca la un cabinet medical ….

  🙂 🙂 🙂

  O fi „sotia” stessata a vreo unui shpagar arestat

  🙂

 2. Bogdan G spune

  Dragi politisti, asta e genul de sofer pe care voi nu-l opriti niciodata fiindca nu merge cu 80 la ora, se vede ca merge incet deci MCV-ul nu are treaba cu el.

  Dar in acelasi timp e genul pe care doar intersectia de la Girov poate sa-l opreasca. Se vede ca nu poate sa se asigure sau sa vada culorile.

  Stiu, daca MCV nu e, nimic nu e. Dar haideti sa nu mai fim ipocriti. Voi opriti oameni cu 80 la ora pe drumul Piatra Neamt Savinesti unde drumul este drept, cu 2 benzi pe sens la fel ca si intrarea in Bucuresti unde limita este de 75km/h.

  Dar stai, acolo sunt infinit mai multe masini si pietoni. Daca acolo se poate, aici nu se poate o limita mai mare sau doar vreti voi sa faceti procese verbale cu nemiluita?

  Hmm, ipocrizia asta…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate