Bulgaria și România intenționează să deschidă un birou turistic comun în China

0

Într-un comunicat de presă, Guvernul de la Sofia anunță intenția Bulgariei și a României de a deschide un centru comun de informații turistice în China, ca urmare a existenței mai multor domenii propice cooperării şi schimbului de informaţii în sectorul turismului, între cele două țări încheindu-se un protocol de intenţie, bilateral, aprobat de către Guvernul bulgar.

Prin acest lucru se urmărește atragerea unui număr mai mare de turişti provenind din alte ţări decât Uniunea Europeană (UE), vizând în principal China, care face necesară dezvoltarea unor itinerarii culturale, iar România şi Bulgaria ar putea propune împreună oferte interesante, ca de exemplu „Drumul împăraţilor romani”.

Guvernul bulgar a declarat: „Crearea unui centru de informaţii turistice în China, care să servească promovării unor produse comune, face parte dintre măsurile cele mai importante”.

Conform statisticilor, tot mai mulţi chinezi vizitează Bulgaria, numărul lor crescând de la 6.251 în 2011 la 13.986 în 2014.

Sursa: Mediafax

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate