Dezvăluire în legătură cu terenul de la Parcul Zoo! Terenul nu a fost donat de Nicu Albu!

0

Acum o lună de zile scriam că am aflat pe surse cum vom afla cu toții că nu mai există niciun act care să dovedească faptul că Nicu Albu a donat acel teren ci din contra, au apărut niște acte de pe la niște arhive care ar atesta faptul că respectivul teren a fost luat de primărie de la un alt proprietar care nu își achitase taxele și impozitele către municipalitate.

Astăzi am aflat oficial (și în curând vor afla și consilierii locali) că nu există niciun act care să poată dovedi că acel teren ar fi fost donat de Nicu Albu ci din contra, au apărut de la arhive niște documente care spun că terenul a fost luat de la altcineva și nu există nicio obligativitate ca pe el sa fie parc zoo. Deci tot ceea ce ați auzit de la primarii dinainte, de la cei care au administrat acest teren și de la toată presa sunt minciuni. Terenul este liber de sarcini și se poate face orice cu el.

Cum credem noi că va continua treaba cu acest teren? Exact așa cum au fost înstrăinate si alte terenuri foarte valoroase din oraș. Prima oară se vor ivi niște oameni care vor concesiona teren aici pentru a desfășura diverse activități frumoase, primăria va investi bani serioși în zonă pentru a creste valoarea terenului și apoi concesionarii vor cumpăra terenurile concesionate pentru ei sau pentru băieții deștepți care au gândit acest tun imobiliar.

A fost nevoie să revină PDL-PNL la butoane ca să se rescrie istoria la Piatra-Neamț. Zeci de ani de zile nimeni (nici măcar comuniștii) nu s-a atins de acel teren pentru că se știa că e donat de Nicu Albu cu o destinație precisă iar acum aflăm că tot ce știam noi de fapt nu era adevărat și că terenul este liber de sarcini.

Întrebarea pe care și-o pune orice om normal la cap din acest oraș este următoarea: dacă acest teren nu a fost donat și nu era obligatoriu să nu își schimbe destinația, oare de ce ne-au lăsat cei de la primărie să vorbim despre asta zeci de ani fără să ne corecteze, de ce primarilor dinainte le-au spus că este donat de Nicu Albu, de ce nu au spus acest lucru până acum?

Aveți (click aici) actele prin care terenul de la parcul zoo a intrat după 1989 în patrimoniul primăriei, și mai jos actele în baza cărora primăria Piatra-Neamț susține că acel teren e liber de sarcini și că el a fost luat de la o persoană în contul unor datorii pe care acesta le avea la primărie. Din păcate (dacă a existat vreodată) acum nu se mai găsește niciun act care să dovedească donarea acelui teren sau condiționarea ca acolo să fie un parc zoo.

HCL.55.61.146.HGR_.1356-1

fata_verso_05-04-2021_09-27-50

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate