Bolnavii sunt evaluaţi cu aparate “bătrâne”

1

* Consiliul de administraţie al spitalului judeţean a analizat o listă cu aparatura necesară

Conducerea spitalului judeţean din Neamţ se chinuie să scape de aparatura învechită care-şi dă ultima suflare prin unele secţii şi la policlinică, şi speră să obţină fonduri pentru achiziţionarea de echipamente noi, performante, esenţiale pentru diagnosticarea pacienţilor. Practic, dr. Ioan Lazăr, managerul SJU Neamţ, are în plan îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale fiind convins că numai aşa bolnavii nu vor fi tentaţi să plece să se trateze în alte unităţi din ţară, cu aceeaşi clasificare.

Fiecare şef de secţie din spitalul judeţean a prezentat conducerii o listă cu necesarul de aparatură şi instrumente medicale, iar şefa policlinicii, asistenta Angela Tofan, a completat cu deficitul de echipamente din ambulatoriu.

Sursa: Ceahlaul

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    Daca ar scapa si de mentalitatea invechita : „numai aşa bolnavii nu vor fi tentaţi să plece să se trateze în alte unităţi din ţară, cu aceeaşi clasificare”.
    In caz ca, pana la urma se va rezolva aparatura,se va aplica zicala :
    LA VREMURI NOI…..TOT NOI !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate