Bărbat reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat

0

În ziua de 15.01.2014, în jurul orei 18.45, Politia municipiului Piatra Neamț a fost sesizată despre faptul că în aceeași zi, între orele 13.00-13.30, persoane necunoscute au pătruns în incinta unui spațiu de cazare din Piatra Neamț, de unde au sustras două laptop-uri.
În urma unei acțiunii organizate de către polițiștii din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț, în data de 16.01.2014 a fost identificat și depistat suspectul furtului, în persoana lui C. Gabriel, de 38 ani, din Piatra Neamț. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.
Cu ocazia extinderii cercetărilor s-a mai stabilit că în perioada 22.07.2013- 15.01.2014, suspectul a mai comis fapte de furt calificat în formă continuată, sustrăgând din incinta unor societăți comerciale și alte instituții publice, portofele ce conțineau sume de bani, acte de identitate si bunuri electronice, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma de 6000 lei, prejudiciu ce a fost recuperat in proporție de cca.25%.
Împotriva lui C. Gabriel a fost emis ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate