Cercetați pentru lovire sau alte violențe

0

În ziua de 16.01.2014, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 9 de Poliție Rurală Oniceni au fost sesizaţi despre faptul că D. Salomeia, de 35 ani, din Panciu, jud. Vrancea a fost agresată de către M. Grigore, de 36 ani, din Oniceni.
Din primele cercetări efectuate, a rezultat că între cei doi concubini a avut loc un conflict spontan, pe raza comunei Oniceni, ocazie cu care reclamanta ar fi fost lovită cu un par de către M. Grigore, iar în timpul conflictului a fost lovit şi copilul acesteia, de 2 ani și șase luni. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Roman, împreună cu fiul ei, a cărei stare s-a agravat pe timpul transportului, fiind transferaţi la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca după examinarea medico legală a victimelor să se facă încadrarea faptei, suspectul fiind cercetat în stare de libertate.

În ziua de 16.01.2014, în jurul orei 15.00, polițiștii Postului de Poliţie Alexandru cel Bun au fost sesizaţi despre faptul că în faţa unui local din Alexandru cel Bun a fost agresat B. Constantin, de 59 ani, din Piatra Neamț.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, acesta a fost lovit în incinta locuinţei sale de către H. Gheorghe, de 72 ani, din aceiaşi localitate, persoană care venise în vizită la acesta. Victima a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Județean Neamț, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cu ocazia cercetărilor efectuate, a fost identificat suspectul în apropierea locului faptei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, suspectul fiind cercetat în stare de libertate.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate