Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 24 mai 2019
  • :
  • :

AXA Industries SRL din Piatra-Neamț se alătură protestului de 15 minute pentru autostradă

Cu peste 15 ani de experiență, compania nemțeană AXA Industries SRL este o firmă cu capital privat care promovează soluții moderne și ecologice în domeniul instalațiilor, construcțiilor civile și industriale, fiind o afacere locală de succes.

Activitatea de bază constă în vânzarea și execuția de lucrări de instalații termice, sanitare și de izolare termică cu tâmplărie PVC. Aceasta este susținută de un departament tehnic și financiar format dintr-un colectiv tânăr, dinamic și cu experiență.

În prezent echipa AXA încearcă prin profesionalism, calitate și promptitudine să ofere clienților o alternativă pentru confortul lor.

Compania a înțeles foarte bine cât de importantă este infrastructura în dezvoltarea economiei locale, motiv pentru care a decis să se alăture protestului de 15 minute.

Astfel, pe 15 martie, la ora 15, compania AXA Industries SRL își va suspenda activitatea pentru 15 minute în semn de solidaritate cu inițiativa antreprenorului sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova.

„În data de 15 martie, pentru 15 minute, începînd cu ora 15 eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar. Provoacă măcar trei persoane să își întrerupă activitatea”, îndeamnă Ștefan Mandachi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *