TEDx Parcul Tineretului – Eliberează-ți agenda pe data de 13 APRILIE, începând cu ora 12

0

Universul a luat naștere cu un BOOM!, așa cum se întâmplă și cu marile idei.

TEDx Parcul Tineretului e evenimentul realizat de cei mai tineri organizatori din țară, în care nu mai puțin de 10 speakeri vin să vorbească despre eșec și reușite, mai pe scurt, despre viață.

Ne mândrim cu o serie de vorbitori care activează într-o gamă foarte diversificată de domenii: cinematografie, teatru, muzică, medicină, antreprenoriat, jurnalism, arte vizuale, dans şi multe alte filiere de activitate.Vă aşteptăm cu brațele deschise şi cu maxim entuziasm pentru a descoperi împreună idei şi concepte noi sub o formă unică, într-un context călduros, alături de profesionişti al căror cuvânt înregistrează o valoare incomensurabilă!

Eliberează-ți agenda pe data de 13 APRILIE începând cu ora 12, pentru că e momentul să vezi ce se află cu adevărat în spatele unei idei, unui concept, în spatele viziunii unui om care inspiră.

Nu uita sa îți iei bilet, fie normal, 45 RON, fie VIP, ca sa te bucuri alături de noi de o seară socială într-un cadru inedit, imediat după eveniment. Biletele pentru această ediție pot fi achiziționate din locațiile noastre partenere ori ne găsești ușor în online, pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/TEDxParculTineretului/ sau Instagram https://www.instagram.com/TEDxParculTineretului/

Vă așteptăm cu entuziasm și bucurie în suflet pentru a lua parte la evenimentul care, ani de-a rândul, în zeci de țări, a schimbat mentalități și a consolidat caractere!

TEDx Parcul Tineretului. Pentru că întotdeauna cunoașterea vine în valuri.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate