Avram Iancu va parcurge înot 23 km pe Lacul Bicaz. Antrenament pentru a doborî recordul mondial

0
Avram Iancu/ FACEBOOK

Celebrul înotător Avram Iancu din Petroșani va înota duminică, 20.06.2021, pe Lacul Bicaz.

„La ora 8 dimineața mă voi arunca în apele reci ale Bicazului (17-18-19 grade Celsius) și voi străbate cei 23 de kilometri ai celebrului lac românesc, în aproximativ 10 ore, din direcția Piatra Teiului-Baraj.
Înotul se va desfășura după toate regulile de marathon swim și va fi recunoscut de către toate marile asociații de profil din lume: Marathon Swimmers Federation, World Open Water Swimming Association.”,
a declarat Avram Iancu.

Din echipa acestui înot fac parte: Avram Iancu – înotător, observatori: Mihai Badea și un reprezentant al presei nemțene, vâslași: Marc Neculai, Flavia Iancu, Andrada Iancu, conducător barcă: Dan Pârjolea, persoane de sprijin: Vanea Aniko Emese, Sergiu Hălăucă.

Pe toată durata zilei, va fi pus la dispoziție un link LIVE TRACKER unde va putea fi urmărită evoluția înotului în timp real.

„Este și pentru voi un bun prilej de a vă acomoda cu o astfel de urmărire în perspectiva marelui înot din lacul Balaton, de luna viitoare.”, a mai transmis Avram Iancu.

Despre scopul lui Avram Iancu de a doborî un record mondial pe Lacul Balaton din Ungaria pentru a aniversa 45 de ani de la primul 10 al Nadiei Comăneci puteți citi mai multe aici – click, iar despre Avram Iancu și performanțele sale mai multe detalii sunt pe site-ul acestuia. Recordul de traversare a lacului Balaton este de 67 de ore şi 16 minute.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate