Piatra-Neamț: Bătrână scoasă de pompieri dintr-un apartament inundat cu fum

0

În jurul orei 18:09, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre un posibil incendiu la un  apartament din municipiul Piatra-Neamț, cartierul Precista (degajare de fum pe geamul de la bucătărie).

„La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție,  o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

S-a constatat că incendiul se manifesta la nivelul unui aragaz, unde ardea un vas cu mâncare. Apartamentul, situat la primul etaj într-un bloc de locuințe situat pe bulevardul Decebal, era inundat cu fum.

A fost îndepărtată oala de pe aragaz și s-a făcut aerisirea apartamentului. Proprietara, în vârstă de aproximativ 81 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD,  ulterior fiind transportată la UPU Piatra-Neamț.
Nu au fost persoane evacuate.”
, a transmis ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate