Avion prăbușit, copii rămași ai nimănui

2

E duminică și așa cum sperăm că v-am obișnuit deja, e ziua dedicată sugestiilor în materie de lectură. Cartea pe care v-o recomandăm astăzi e un „ must”, o operă ce nu ar trebui să treacă neobservată de nimeni.

„Împăratul muștelor” , roman scris de William Golding într-un stil ușor ludic, copilăresc dacă vreți însă înspăimântător în esență, vorbește despre supraviețuire. Singurătatea și libertatea , două componente care declanșează manifestarea celor mai dure instincte primare, deși protagoniștii sunt doar copii.

Este departe de a fi un roman lipsit de esență atunci când vorbim de crimă și ură în locul a ceea ce ar trebui să fie inocență și neputință.

Dacă aveții dubii, vă spunem doar atât: SIR William Golding a primit premiul Nobel pentru literatură în anul 1983..v-am convins?

Lectură plăcută dragi nemțeni!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Corduneanu spune

    Am citit cu mult intrees cartea. Se poate vedea cum pot apărea clanuri, chiar in rândul copiilor pentru Supremație. Autorul vrea sa scoată in evidentă puterea de supremație chiar cu sacrificiul crimei. Este o carte interesantă.

    1. SB spune

      Ne bucurăm să vedem că avem oameni cu un real interes pentru lectură printre cititorii noștri. Felicitări!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate