Avertizare Meteo – Piatra Neamt

0

În dimineaţa zilei de 25 iulie a.c, ora 10.00, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică potrivit căreia, în intervalul 25 iulie, ora 10.00 – 26 iulie, ora 21.00, sunt prognozate, temporar, ploi însemnate cantitativ, însoţite de manifestări de instabilitate ale vremii. În acest interval, ploile vor avea caracter de aversă şi vor fi însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20…25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis informarea meteorologică tuturor comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă şi membrilor CJSU, împreună cu măsurile dispuse de preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, domnul prefect Mihai Archip, pentru prevenirea sau limitarea efectelor negative ce s-ar putea produce ca urmare a manifestării acestor fenomene.

Specialiştii Sistemului de Gospodărire a Apelor urmăresc evoluţia fenomenelor hidrometeorologice pentru a putea semnala orice creştere de debite şi niveluri a cursurilor de apă, în contextul prognozării unor cantităţi de precipitaţii însemnate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate