Concordia Chiajna- Ceahlaul 1-2 (0-0)

1

Ceahlaul a invins Concordia Chiajna, simbata, cu 2-1, in ultimul amical disputat in tara inaintea plecarii in Franta. Partida s-a jucat pe terenul adversarilor, in conditii foarte grele, provocate de temperaturile ridicate. Pietrenii au reusit insa sa controleze meciul si sa inscrie de doua ori. Prima data au facut-o prin Marian Constantinescu, in debutul reprizei secunde. Desi antrenorul Marin Barbu a inceput sa opereze modificari in unsprezecele de pe teren, Ceahlaul a continuat sa domine si a mai marcat o data, prin noul intrat Cristian Gafita, in min. 60. Adversarii au redus din diferenta cinci minute mai tirziu, dar scorul a ramas favorabil echipei noastre pina la final.


Antrenorul Marin Barbu a trimis pe teren, in prima repriza, urmatoarea formatie: Villadsen- Tepes, Forminte, Vitelaru, G. Ghita- Badescu, Onciu, Achim, Cebotaru- M. Constantinescu, Baltoi. Dupa pauza, au intrat toti ceilalti jucatori din lot.
A fost cel de-al saselea amical al echipei pietrene in perioada de pregatire, in care s-au obtinut patru victorii si doua infringeri, acestea cu FC Brasov.
Duminica, in jurul orei 14, Ceahlaul va pleca in Franta, pentru un stagiu de 10 zile, care va cuprinde mai multe jocuri de pregatire.

Ofiter de Presa:

Gelu CRACANA

MORALA : Concordia Chiajna – am poster cu ei deasupra patului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. SiLviu spune

    Tin sa cred ca problema mare vine de la antrenori. S`au prea multi jucatori, iar cei care au venit nu au putut fi pusi bine in teren de respectivii (unul mi`a placut Ceahlaul in retur, desi putea mai bine).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate