AVARIE: Se întrerupe furnizarea apei în tot municipiul Roman astăzi, între 16.30 și 23.00

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Ștefan cel Mare la intersecție cu Bulevardul N. Bălcescu din Municipiul Roman, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 09.02.2022, în intervalul orar 16.30-23.00 în Municipiul Roman.

Vor fi afectați utilizatorii Municipiului Roman.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

UPDATE:

Compania Județeană APA SERV SA anunță că a fost reulata furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă in parametri optimi pentru toate zonele afectate din Muncipiul Roman, astazi 09.02.2022, începand cu ora 22.00.

Multumim pentru intelegere!

Relații suplimentare pot fi obtinute la numarul de 0233233340 sau consumatorii nostri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate