Avarie în Piatra Neamț – Se oprește apa pe Bulevardul 9 Mai și Bulevardul Republicii

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 21.07.2023, în intervalul orar 09.30-13.00 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Bulevardul 9 Mai (de la Gară, până la intersecție cu strada Lt. Drăghiescu) și Bulevardul Republicii (de la Casa de Cultură, până la Gară).

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate