Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Neamt

4

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) este un organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care îşi desfaşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează.
Scopul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Neamt este să asigure prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.
Pentru ca in Neamt se stie prea putin de acest organism, am hotarat sa stam de vorba cu Adrian Bourceanu președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Neamț, care sa ne spuna si noua, dar mai ales dumneavoastra, mai multe despre A.T.O.P. Neamt.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  Apropos, baiatul asta, n-a fost oleaca de moderator, anul trecut ?? Ca, parca tin eu minte, ca era si-un Adrian…….: Robert , Mihaela , Ion , Diana , Adrian. Miha, Diana si Ion, s-au ajuns si ei??

 2. eu ! spune

  abureala, abureala, abureala ! vrajeala, vrajeala, vrajeala ! gargara, gargara, gargara !

  1. feraru marcel spune

   O fi, da’iese banu’ si asta conteaza.

 3. me spune

  incă un rând de milițieni care declară pompos că ”asigură prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică” când în mod real singurul lucru care-l asigură/reprezintă/promovează e, ei însuși. Bani cheltuiți de pomană, societatea nu primește nimic pentru banii cheltuiți cu ei (indiferent ce nume poartă). Ai fi crezut că în 23 de ani se mai schimbă mentalitățile, se schimbă generațiile și nu vor mai fi milițieni, vor deveni polițiști, de unde….. și cei tineri tot obiceiurile celor de pe vremea împușcatului le au. Nu sunt decât un mijloc prin care statul își impune voința asupra prostimii (inclusiv asupra lor), nu au nici o funcție de reprezentare (nici măcar a lor), promovare (aici cred că pe ei se promovează, ei și interesele lor).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate