AUDIO: Unii funcționari au fraternizat cu cetățenii care nu au certificate verzi

3

În timp ce în unele primării și instituții din Neamț funcționarii se poartă în litera legii și nu primesc persoane fără certificat verde, în alte primării și instituții funcționarii fraternizează cu cetățenii care nu au certificat verde și le permit accesul, ba chiar îi ajută și împărtășesc cu ei aceleași ”sentimente”.

Azi am dat telefoane pe la mai multe instituții și primării cerând relații despre cum am putea intra să luam niște formulare sau să facem niște acte dacă nu avem certificat verde. Unii funcționari ne-au spus clar că nu avem ce căuta la ei fără certificat verde, alții au spus să venim la ușă că se găsesc variante să fim ajutați fără să intrăm în clădire, iar a treia categorie au zis să venim liniștiți să facem ce avem de făcut că nici ei nu au certificate verzi și nici nu sunt foarte impresionați de restricțiile impuse de niște politicienii aflați vremelnic la guvernare.

3 Comentarii
 1. Bacosca Antoanela Iustina spune

  BRAVO! Doamne, ajuta!

 2. Paul Bacosca spune

  Bravo lor, romani adevarati!

 3. Gabriel spune

  Foarte bine! Așa am ajuns unde suntem, pentru că fiecare funcționăraș interpretează legea după cum vrea. Sau, cum era o vorbă celebră: ”Statul sunt eu”.
  Exact așa se întâmplă și în școli, acum închise: profesori nevaccinați care ”doamne ajută, nici eu” încurajează parinți și elevi să nu. De medici de familie care la fel și-au încurajat pacienții să nu se vaccineze, nu mai zic. Și câți alții. Ca la noi, la nimeni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate