Piatra-Neamț: Coadă la vaccin

0

Având în vedere noile restricții impuse începând cu data de 25 octombrie 2021 și numărul mare de persoane care s-au decis să se vaccineze, Poliția Locală Piatra Neamț anunță că a suplimentat numărul de polițiști locali, de la centrele de vaccinare funcționale pe raza municipiului reședință de județ.

„La cel mai mare centru din Piatra-Neamț, cu patru fluxuri de vaccinare, cel de la Piața Centrală Sf. Gheorghe, între orele 08.00 și 20.00, mai mulți agenți ai Poliției Locale Piatra-Neamț – Biroul Ordine Publică, îndrumă cetățenii veniți să se vaccineze și se asigură că totul se desfășoară într-un climat de ordine și siguranță publică și că sunt respectate măsurile sanitare atât în interiorul centrului, cât și în exterior.

În același context, cetățenii care tranzitează Piața Centrală sunt verificați dacă poartă mască de protecție sau dacă aceasta este purtată corespunzător. De asemenea, se va asigura în continuare prezența polițiștilor locali la centrul de vaccinare de la Liceul Economic Al. Ioan Cuza (str. Al. Lăpușneanu), precum și în zilele de sâmbătă și duminică la centrul drive thru din parcarea Mall Shopping City.

Reamintim că din data de 25.10.2021 purtarea măștii de protecție este obligatorie atât în interiorul centrelor comerciale, magazine, supermarketuri, cât și în exteriorul acestora, inclusiv pe stradă.”, a transmis Poliția Locală.

Potrivit CNCAV, a fost record la vaccinare. 93.049 persoane au fost vaccinate cu prima doză în ultimele 24 de ore.

FOTO: Politia Locala Piatra Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate