Au umplut liberalii Bicazul de ”respect”

4

Bicazul s-a umplut de bannerele PNL care vorbesc de ”Bunăstare și respect”. Nu prea am înțeles la care respect se referă deoarece primăria Bicaz ne spune că nu a emis nicio autorizație să se monteze aceste bannere mai ales peste drumul național. Probabil așa înțeleg liberalii respectul.

arsene

cuc
4 Comentarii
 1. Sergiu Matache spune

  Jenant este un termen acordat cu indulgență pentru candidatul celor de la PNL pentru Primăria Bicaz și dacă prin propunerea făcută cred că cei din Bicaz vor simți în vreun fel respectul pentru ei sunt sigur că singurii care vor avea de pierdut vor fi doar cei de la PNL!

 2. Mihai Tataru spune

  Buna ziua,
  Ar trebui sa ii adaugati la articolul domniei voastre si pe domnii de la PMP (vezi Bodesti, Dobreni etc), pe mult-legalistii de la PSD (vezi Piatra Neamt), si pe principialii se la USR+.
  Asa ar arata echidistanta despre care vorbim in cazul jurnalistilor indrpendenti.

 3. VLAD spune

  ,,Bunastare si respect ” Lozinca a la P(D)NL ! . Bunastare in Bicaz nu cred ca va fi iar daca nu este bunastare nici respect nu e fata de acesti P(D)NL _ isti.

 4. Stelian Aldea spune

  Drept in Bicaz bunastare si respect ! Mai ramane sa scrie si frumusete, perla,etc si chiar ca e in bataie de joc !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate