Atitudine de nota 10 a Consiliului Județean Neamț față de presa locală

3

În sfârșit putem spune că în relația cu presa avem o conducere întreagă la minte la Consiliul Județean Neamț. bani-anunturi
Dacă în anii trecuți smecheriile politice au făcut ca în spre anumite publicații sau ziare să se scurgă miliarde de lei de la Consiliul Județean Neamț, iată că în acest an, sub conducerea domnului Constantin Iacoban, instituția nemțeană a dat, până la această oră, o sumă de sub 1000 lei presei din tot județul.
Salutăm modul în care domnul președinte al C.J.N. a înțeles să taie finanțările presei. Acest comportament responsabil din partea instituțiilor va duce în timp la o repoziționare a presei locale ce va trebui să iasă în piața liberă și să muncească real pentru fiecare leu, nu să tot caute stăpâni politici care să le intermedieze contracte de publicitate.
De asemenea, mulți primari din Neamț au ales aceeași cale cu buget minimal la presă. Printre aceștia de remarcat este Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț care în acest an nu a scăpat nici un leu la vreun ziar sau vreo televiziune.
Ziarpiatraneamt.ro nu doar că salută șefii de instituții care decid buget ZERO pentru ziare și televiziuni, ci venim în întâmpinarea acestui gen de inițiativă cu promisiunea de a publica gratuit orice anunt, articol, informare, etc. ce vine din partea instituțiilor care nu mai dau bani la presa nemțeană.
Sperăm ca șefii de instituții ce aleg această cale să poată rezista presiunilor ziarelor care trăiesc exclusiv din bani publici.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Mos Craciun spune

    Daca presa (indiferent care) ar trai din publicitate reala am avea in judete cel mult un ziar si in toata moldova o singura televiziune. Cand spun publicitate reala ma refer si la Dan Diaconescu Direct Arestat.

  2. cititor 40 spune

    Cand fiece ziar traieste din publicitate atunci stim ca este independent .Priviti cine sunt cei care isi fac publicitate si veti sti mai multe.

  3. feraru marcel spune

    Eh, io as zice, sa speram ca ziaristii aia care traiau din bani publici sa faca de acum presiuni si sa scoata toate scheletele de care stiu ei la vedere, c-asa s-or alege cumva apele….. Ca presa-i…….. a 4-a putere, n-asa ? Or fi fost ei niste…..intretinute, da’ probabil ca mintea le-o mers in timpul asta ! Eu unul, nu cred ca cei aflati prin functii publice is maicute preacuvioase…… ORI, POATE MA-NSEL ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate